Beeldtaal – geef je kunst meer zeggingskracht

Beeldtaal – geef je kunst meer zeggingskracht

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€395

Bij het maken van kunst kies je als kunstenaar uit alle mogelijke beeldende elementen precies díe elementen die jouw idee het best overbrengen. Net als een schrijver de juiste woorden, zinnen, beeldspraak en grammatica kiest om het verhaal te vertellen, kiest de beeldend kunstenaar de juiste kleuren, vormen, lijnen, compositie enzovoort. Dat noem je ‘beeldtaal’.

De meeste kunstenaars kunnen de beeldelementen (zoals kleur, vorm, ruimte, compositie, aandachtspunt) niet effectief genoeg inzetten. En dat is precies wat je kunt ontdekken in deze training. Na afloop van deze Beeldtaaltraining ken je de effecten van alle beeldende elementen, hun samenhang én hoe je ze kunt toepassen, zodat:

  • je bewuste keuzes kunt maken bij het maken van je kunst
  • je jouw ideeën veel effectiever kunt vormgeven in een kunstwerk, 2d of 3d
  • je kunst krachtiger en veelzeggender wordt
  • je gemakkelijker ziet waar je kunstwerk nog aandacht nodig heeft voordat het af is
  • je je zekerder voelt over je werk en creatiever durft te zijn

De Beeldtaal-training is voor elke kunstenaar, van redelijk gevorderd amateur tot professional, ongeacht het materiaal of de techniek waarmee je werkt, 2d én 3d. Online, dus thuis op de bank met een kopje thee. Met oefeningen bij elk onderwerp, want alleen door de kennis zelf toe te passen, leer je wat het voor jou betekent.

Heel veel succes en plezier!

Marjolein