Boek Bonus

Boek Bonus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Allereerst vind ik het super leuk dat je mijn boek hebt gekocht! Ik deel heel graag nog meer kennis met je in de bonusomgeving die bij dit boek hoort. Want van alleen lezen van een boek word je niet succesvol geworden; je moet het ook echt dóen. Niet alleen de theorie in je opnemen, maar vooral ook in actie komen, de theorie zelf in de praktijk brengen. In jouw kunstpraktijk. Alleen dan haal je het meeste uit mijn boek.

Als je je gratis registreert, kun je het werkboek downloaden. In dit werkboek staan alle oefeningen uit het boek plús een extra oefening bij elk hoofdstuk. Bovendien vind je korte video’s over alle onderwerpen. Alle oefeningen en video’s hebben als doel om jou meer inzicht te geven in jouw drijfveren om kunst te maken, zodat je jouw richting kunt bepalen in het oerwoud van mogelijkheden binnen de kunst. Daardoor kun je eindelijk flink gaan groeien.

Ken je trouwens mijn gratis e-book al? ‘5 Gouden Tips om van je kunstwerk een meesterwerk te maken. Van niet-niet-kunst naar wow-kunst’. Je vraagt het heel gemakkelijk aan op https://kunstacademie-online.nl/gratis/gratis-e-book-5-gouden-tips/. Je komt dan ook op mijn mailinglijst te staan en ontvangt elke week mijn ‘Creatieve fitness tips’. Bevallen die mails je niet? Dan schrijf je je gewoon weer uit.

Heel veel succes en plezier met alle extra informatie en oefeningen!

Groetjes, Marjolein